Tisk vseh vrst
TISKOVIN
IN
EMBALAŽE

Tiskovine in embalaža

Tiskovine in Embalaže do velikosti A3

Tiskamo tudi vizitke, plakate, vabila, kuverte, bloke, dopise in drugi material, ki ga potrebujete za ustrezno predstavitev in promocijo. Pri tisku lahko izbirate bodisi sijaj, matt ali druge modernejše in inovativne načine tiska, kjer se posamezni simboli, logi ali vsebina po korekturi izstopajoči.

Kakovostno in kvalitetno v podjetju R300 potiskamo bodisi kartonsko, plastično ali drugo embalažo. Nudi tudi izsekovanje do velikosti A3. V primeru kartona, se slednji največkrat plastificira ali premaže z lakom, ki se ga s pomočjo ustreznega orodja izseka ter zlepi. Po vašem okusu in meri izdelana embalaža vam omogoča, da so vaša izbrana poslovna darila in promocijski material izdelana celostno, skupaj z vsebino v njej. Oz., da so vaši izdelki lično in kakovostno zapakirani.


POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Obrazec bo poslal vaše ime / podjetje, e-poštni naslov, zadevo ter vsebino sporočila na kontaktni naslov spletne strani. Podatke potrebujemo, da vam lahko odgovorimo. Vaših podatkov za druge namene ne obdelujemo ter jih ne posredujemo tretjim osebam.

Tiskovine in embalaža
Odpri katalog

PRELISTAJTE NAŠ KATALOG PROMOCIJSKIH DARIL